The Sims 4: Ladda ner ett av de bästa spelen någonsin

Om du har det tråkigt och inte har någonting att göra kan jag starkt rekommendera att ladda ner Sims 4. En Sims 4 origin nyckel kan öppna upp en helt ny värld av möjligheter. Hos Playgames har de en Sims 4 ladda ner – länk som är enkel och smidig och ger dig direkt åtkomst till spelet. Du betalar och sen får du din Sims 4 origin nyckel på mailen. Och vad kan man göra i The Sims 4 sen då? Jo, varför inte skapa en familj inspirerad av din egen, eller kanske av någon kändis du ser upp till. Bygg byggnader inspirerade av verkligheten, och låt dina simmar uppnå sina livsmål. Allt detta är möjligt i The Sims 4. Här nedan följer en liten guide på de tre delarna av spelet.

Steg 1: Skapa din Sim

Oftast är det första steget efter du laddat ner The Sims 4 att skapa din sim / dina simmar (men man kan göra huset först, om man vill det). Här kan du skapa en hel familj med massa barn, ett par, endast en person, eller en grupp med vänner. Du kan också välja att endast skapa en person och sedan bygga din familj i spelet, det är minst lika roligt eftersom det är en större utmaning, och låter dig se en tidslinje av i princip hela din sims liv. I The Sims 4 kan du också fortsätta spela på samma familj i generationer, samtidigt som dina grannar också åldras och går igenom generationer. Spännande, eller hur?

Steg 2: Bygg ett hus

Nästa steg i The Sims 4 är att bygga ditt hus. Personligen tycker jag det är allra roligast att bygga sitt eget hus, och ibland tycker jag även det är kul att bygga det efter mitt eget hus. Om det inte känns lockande att bygga själv så kan du hoppa över detta steget genom att köpa ett färdigt hus. Kanske vill du ändå möblera om i det nya huset (De som skapat The Sims 4 har inte alltid så bra smak…), och då kan du faktiskt ladda ner Sims 4 prylar från internet. Allt du behöver göra är att söka efter “Sims 4 ladda ner möbler” på nätet, och få upp flera sökresultat både hur man går till väga och var det finns fina prylar. 

Steg 4: The Sims 4 gameplay. 

Nu har vi kommit till det jag tycker är roligast med The Sims 4 – gameplay! Här är möjligheterna verkligen oändliga. Du kan åta dig någon challenge – kanske The Sims 4 100 babys challenge – eller så kan du spela så likt det verkliga livet som du vill. Styr dina simmar precis dit du vill, och se hur deras liv utvecklar sig. 

Ladda ner Sims 4, och få din Sims 4 origin nyckel på e-post – så är du redo för att öppna dörren till alla dessa möjligheter.